Gnocchi met tonijn en spinazie
Snel, easy en lekker eenpansgerecht
Ingredients
- 500 gram gnocchi, koelvers of zelfgemaakt natuurlijk
- 2 blikjes tonijn
- 250 gram snack tomaatjes of cherry tomaatjes
- 750 gram diepvriesspinazie
- 1 stuks ui
- 100 gram rode pesto
- 2 teentjes knoflook
- geraspte Parmezaanse kaas (optioneel)
- 1 eetlepel olijfolie
- peper
- zout
Instructions
- Doe de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de gnocchi direct uit de verpakking (niet eerst koken dus) op middelhoog vuur rondom licht bruin.
- Snipper de ui en knoflook klein
- Snijd de tomaatjes door de helft
- Als de gnocchi rondom gekleurd is, voeg je de tomaatjes met de ui en knoflook toe. Bak dit 5 minuutjes mee.
- Voeg nu in één keer alle diepvriesspinazie, schep even om en doe het deksel op de pan.
- Als de spinazie goed opgewarmd is voeg je nog de tonijn en pesto toe.
- Schep alles goed door elkaar en laat nog 5 minuutjes op het vuur staan.
- Eet Smakelijk. Lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas.